Can Sala allotjarà Turisme

torre de can sala

la Torre de la Vídua de Can Sala, al carrer de Mar

Recentment, l’Organisme de Gestió Tributària s’ha traslladat a un local del carrer del Carme. L’ens ha estat desenvolupant les seves funcions a la torre modernista de Can Sala des de l’any 2011. Amb l’edifici buit, es projecta l’emplaçament d’un servei municipal. En aquest aspecte, des del govern local s’ha indicat que s’ha previst ubicar-hi Malgrat Turisme, que en l’actualitat es troba a la casa de Ca l’Arnau, al carrer Bellaire. El canvi d’ubicació està pràcticament assegurat, tot i que encara no s’ha assenyalat una data en concret per fer-lo efectiu.

Un cop l’espai de Ca l’Arnau quedi lliure, el govern local planeja instal·lar-hi més endavant el servei d’intervenció socio-educatiu adreçat a infants i adolescents.

Anuncis