3 anys de compromís

pexels-photo-1120106

elmalgratenc.cat està d’aniversari. Aquest divendres dia 5 d’octubre de 2018 celebrem els nostres primers 3 anys d’existència. I ho fem mantenint-nos fidels al nostre compromís inicial: treballar per oferir a les malgratenques i malgratencs un canal de comunicació on trobar-hi informació local, explicada de manera breu i clara des d’un enfoc professional, objectiu i independent.

elmalgratenc.cat també és una plataforma que ofereix assessorament i formació a persones, entitats, institucions i empreses per ensenyar-los a comunicar-se eficaçment.

elmalgratenc.cat és aquí per continuar, amb l’ajut de totes i en especial d’aquelles persones i negocis que han dipositat la seva confiança en nosaltres i mantenen viu d’una manera o altra aquest canal d’informació.