L’eix Passada-Girona pressiona al govern

pas vianants c. Girona El veïnat dels carrers Passada i Girona continua entossudit en veure executades les seves demandes, amb l’objectiu de millorar la zona on viuen. En aquest sentit, l’associació que aglutina els interessos d’aquest eix del municipi reitera la necessitat de pacificació d’ambdós carrers i demana que s’apliqui “d’una vegada per totes” les propostes sorgides del pla de mobilitat, presentat el mes de setembre de 2017.
L’entitat veïnal ha sol·licitat a l’equip de govern local un manteniment més exhaustiu i seguit dels carrers, sobretot pel que fa als embornals. Una mesura que en bona part permetria evitar que els carrers es neguin d’aigua quan plou amb intensitat.
Les veïnes i veïns també reclamen el desplaçament de 3 passos per a vianants de l’eix, ja que qualifiquen la seva actual ubicació de perillosa degut a la poca visibilitat i al fet que en determinades ocasions molts conductors de vehicles no s’hi aturen quan els vianants han de creuar.
L’habilitació de places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, un estudi sobre la contaminació mediambiental i la col·locació de llums de Nadal són altres de les demandes que l’Eix Passada-Girona ha fet arribar als membres de l’equip de govern municipal.

Segons la presidenta de l’entitat veïnal, Núria Girons, l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, s’ha compromès ha donar-los una resposta en ferm de cara a finals d’any. El compromís s’ha arrencat en el decurs d’una trobada mantinguda a principis d’aquesta setmana entre membres del govern i representants de l’associació.
Per la seva banda, l’alcaldessa ha matisat que la voluntat del govern és avaluar les qüestions exposades pels veïns i traslladar-los “quines es poden executar i quines no”.

Anuncis