Estudien arranjar la façana del Centre Cultural

Centre Cultural

Al llarg dels darrers dies, tècnics municipals avaluen l’estat de la façana del Centre Cultural de Malgrat de Mar, al carrer del Carme. El calaix de fusta de grans dimensions que ocupa part de l’entrada principal de l’edifici es troba força deteriorat des de fa temps. S’estudia substituir-lo per un de nou o aplicar-hi un altre sistema, segons s’ha indicat des del consistori. L’avaluació que s’està fent també inclouria el cost econòmic tant del material que s’hauria d’utilitzar com dels treballs per executar l’obra.

El Centre Cultural es va inaugurar l’any 2003, després d’uns 8 mesos i 720.000 euros que va costar la seva reforma. Anteriorment, l’equipament s’anomenava Centre Parroquial. La família Campassol havia cedit la propietat a la parròquia, qui l’any 1999 la va vendre a l’ajuntament per més de 300.000 euros.