Una discussió acaba en persecució amb ganivets

Aquest diumenge a la matinada -al voltant de les 4 h-, segons han relatat testimonis dels fets, s’ha produït un nou conflicte entre ocupes del bloc de vivendes ubicat al carrer Sant Isidre i altres individus que sovint el freqüenten. En aquesta ocasió, la batussa ha acabat amb corredisses i persecucions pels carrers que envolten l’edifici. Algun dels implicats empunyava un ganivet de cuina en el moment dels fets, segons han assenyalat diversos testimonis.
A més, segons s’ha apuntat, com a mínim un individu hauria estat apallissat enmig del carrer.
Alarmats per la situació, els veïns han requerit la presència de la policia, que ha desplegat diversos efectius en el lloc on s’estava produint la baralla. Sense que fins el moment hagin transcendit més detalls, tot apunta que la situació es podria haver originat degut a un conflicte per drogues.

Els veïns de la zona denuncien fa 5 anys les diferents problemàtiques generades pels ocupants d’aquest immoble, en l’actualitat propietat d’una entitat bancària. La situació s’ha traslladat infinitat de vegades al consistori, des d’on el passat mes de juliol de 2017 se’ls va prometre començar a posar fil a l’agulla per solucionar aquesta greu qüestió al més aviat possible.

actualitzat a les 10 h