El contracte

La Troca inicia un cicle dedicat a “compartir informació sobre experiències individuals i col·lectives”. Les diferents sessions que s’hi impartiran inclouen tallers, exposicions i col·loquis, entre d’altres.

La primera d’aquestes jornades està dedicada als “conflictes entre particulars”, molts dels quals sorgeixen en l’inici de la relació entre les parts implicades: el contracte. En aquest sentit, el taller tractarà les diferents vessants sobre aquesta temàtica i els dubtes que en sorgeixen com, per exemple, si el contracte s’ha de fer escrit, portar-lo al notari, què cal fer en cas d’incompliment…

La Troca ajudarà a les participants a adquirir els coneixements necessaris per resoldre les qüestions que giren a l’entorn aquesta temàtica. Ho farà de manera “planera i senzilla”. Serà aquest dijous dia 11 d’octubre, a les 19 h al carrer Indústria 69 de Malgrat de Mar.

Per a obtenir informació més detallada fer clic aquí

La Troca - tallers 3

Anuncis