Rentat de cara a la plaça de Ca l’Arnau

plaça ca l'arnau

Aquesta setmana, s’ha aprovat la “memòria valorada de les obres de remodelació de la plaça de Ca l’Arnau”. Es tracta del document tècnic previ al projecte, que s’ha estimat en uns 48.000 euros.
Una de les idees que inclou la millora de l’espai és integrar la plaça a l’edifici de Ca l’Arnau, actualment separats per un mur de blocs de formigó. En aquest aspecte, es connectarien a través d’una escala. També es vol dotar la plaça de vegetació i posar-hi nou mobiliari urbà com bancs i papereres. Finalment s’hi ubicaria una font d’aigua.

Pel que fa a la possibilitat de col·locar-hi jocs infantils, aquesta demanda s’ha descartat, ja que la superfície de la plaça i el lloc on es troba no ho permeten, segons han assegurat tècnics municipals.

La remodelació de la plaça de Ca l’Arnau és una de les 4 propostes ciutadanes que arrenca a través dels pressupostos participatius que Malgrat de Mar ha posat en marxa aquest 2018 per primera vegada. Les 3 restants són: la millora de diverses voreres en mal estat, la remodelació de la plaça Catalunya i la col·locació de panells informatius en aquells edificis que formen part del patrimoni local.

Anuncis