Un malgratenc detingut per trafic de drogues

En el decurs d’una operació policial, un veí de Malgrat de Mar -de 29 anys d’edat- ha estat detingut, conjuntament amb un altre home, per traficar amb marihuana, segons ha revelat Diari Maresme. La detenció hauria tingut lloc el passat 5 d’octubre, a Santa Susanna.
Des de feia dies, la policia vigilava els dos individus, ja que tenia clares sospites que emmagatzemaven marihuana en un immoble del carrer Jaume I de la localitat. L’operatiu policial va permetre comprovar com els dos homes carregaven una caixa dins un cotxe. Poc després, la policia va aturar el vehicle per escorcollar-lo. Ben aviat, els agents van poder confirmar que els individus hi duien 4 quilos de marihuana. Immediatament, la policia els va detenir acusant-los d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. L’endemà mateix se’ls va posar a disposició judicial.