4 ferits després de caure al riu amb el cotxe

FB_IMG_1539529580743

foto: Policia Local Palafolls

El conductor d’un vehicle ha perdut el control i ha caigut al riu La Tordera. Els fets han ocorregut al voltant de les 23 h d’aquest passat dissabte dia 13 d’octubre. Segons han detallat fonts policials, el vehicle circulava per un camí paral·lel al riu, per motius que es desconeixen el conductor s’ha despistat i ha travessat la via del tren caient al riu.
Fins el lloc del succés s’han desplaçat diversos efectius de les policies locals de Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera i Blanes, així com Mossos d’Esquadra, Bombers i Serveis d’Emergències Mèdiques.

Els Bombers han hagut de realitzar maniobres d’excarceració per treure alguns ocupants del cotxe, ja que hi havien quedat atrapats. El conductor -que ha donat positiu en la prova d’alcoholèmia– ha resultat ferit lleu. Les 3 persones que l’acompanyaven les han traslladat greus a l’hospital Josep Trueta de Girona.

El vehicle sinistrat s’ha retirat aquest diumenge al migdia.