Alerten del perill per l’excés de velocitat

Antoni Gaudí L’excés de velocitat i circular en direcció contrària fa témer als veïns que algun dia siguin motiu d’accident al carrer Antoni Gaudí de Malgrat de Mar. Segons han explicat, molts conductors no respecten el límit establert i d’altres -sovint desconeixedors de la zona- es despisten i hi circulen en sentit oposat a l’indicat. És per això que reclamen la col·locació d’elements a la calçada que obliguin a reduir la velocitat i es millori la senyalització viària.

Els veïns han traslladat la seva demanda als responsables del trànsit de la Policia Local. Segons han assegurat els afectats, la policia els ha transmès la seva voluntat de solucionar la problemàtica. Abans, però, s’avaluarà amb detall i es treballarà per resoldre-la al més aviat possible.