Anem de rally!

test rally

foto: Aitor Sánchez

Anna Tallada i Laura Camps pràcticament ja ho tenen tot apunt per formar part d’una de les proves de motor més conegudes i populars d’arreu. La pilot i copilot participaran en la 54ena edició del Rally Catalunya Costa-Daurada. La competició tindrà lloc entre els dies 25 i 28 d’octubre. Abans, però, les esportistes es deixaran veure pel Cafè de Palafolls, de l’equip de patrocinadors.
La visita de Tallada i Camps serà aquest dissabte dia 20 d’octubre, a la terrassa del Cafè de Palafolls, a partir de les 17 h. Els qui ho desitgin es podran fotografiar amb les protagonistes de la jornada i el vehicle amb què participaran a la cursa.

Anna Tallada i Laura Camps fa temps que es dediquen al món del rally. Per al Catalunya Costa-Daurada s’han hagut de preparar de valent, ja que es tracta d’una prova especialment dura. El seu equip és un dels pocs femenins que hi participen.

Cafè de PLF oct2018