Anem de rally!

test rally

foto: Aitor Sánchez

Anna Tallada i Laura Camps pràcticament ja ho tenen tot apunt per formar part d’una de les proves de motor més conegudes i populars d’arreu. La pilot i copilot participaran en la 54ena edició del Rally Catalunya Costa-Daurada. La competició tindrà lloc entre els dies 25 i 28 d’octubre. Abans, però, les esportistes es deixaran veure pel Cafè de Palafolls, de l’equip de patrocinadors.
La visita de Tallada i Camps serà aquest dissabte dia 20 d’octubre, a la terrassa del Cafè de Palafolls, a partir de les 17 h. Els qui ho desitgin es podran fotografiar amb les protagonistes de la jornada i el vehicle amb què participaran a la cursa.

Anna Tallada i Laura Camps fa temps que es dediquen al món del rally. Per al Catalunya Costa-Daurada s’han hagut de preparar de valent, ja que es tracta d’una prova especialment dura. El seu equip és un dels pocs femenins que hi participen.

Cafè de PLF oct2018

Anuncis