Assalten una vivenda per robar-hi

Una dona d’edat avançada ha estat la principal víctima d’un robatori perpetrat al carrer Maó de Malgrat de Mar. Els fets han tingut lloc aquest passat cap de setmana. En concret, entre la nit i matinada de divendres a dissabte. Segons han relatat veïns de la zona afectats pel succés, un o varis individus haurien utilitzat l’escala d’unes obres pròximes a la vivenda per accedir-hi. Un cop dins s’haurien endut els diners que la dona hi tenia guardats. Pel que sembla, també haurien intentat entrar en una altra casa.
Un cop van ser descoberts i es va alertar la policia, el lladre o lladres van fugir saltant a través de les teulades de diverses vivendes.
El cas es troba en mans del Mossos d’Esquadra, que és qui investiga els fets ocorreguts per tal d’atrapar l’autor o autors del robatori.

Es dona el cas, que una casa del carrer Llibertat -pròxim al de l’anterior succés- també va patir un robatori, segons s’ha indicat des de la Policia Local.