Un detingut per retenir a la força una noia

Aquest dissabte al migdia, un individu -d’uns 40 anys d’edat i veí de Malgrat de Mar- ha estat detingut per la policia després de retenir per la força durant 2 dies una noia en un apartament. Segons s’ha detallat des la Policia Local, la víctima -d’uns 20 anys d’edat i veïna de Badalona- hauria pogut avisar un familiar a través d’una trucada per telèfon mòbil.
Alertats del succés, Mossos d’Esquadra, Policia Local i Bombers s’han personat immediatament fins el lloc dels fets. En concret, la noia estava retinguda en un apartament ubicat al Passeig Marítim. Els Bombers han esbotzat la porta i la policia s’ha fet càrrec de la situació. S’ha detingut l’individu i donat assistència i suport necessaris a la víctima.
El detingut -de qui consten antecedents, però no per fets similars- es troba engarjolat en dependències policials a l’espera que el jutge dicti sentència.