Bombolles que fan ballar

DqFzpfZX0AAMAPG.jpg large

foto: El Senyor Peix

Bufa la Bombolla és una campanya solidària. El seu objectiu és recollir diners que ajudin a la difusió, recerca i investigació de les immunodeficiències primàries (IDP). La iniciativa es va posar en marxa a Malgrat de Mar a finals del passat 2017 i de les hores ençà són moltes les persones, negocis i entitats d’arreu del territori que ja han aportat el seu petit gra de sorra. És el cas del Senyor Peix. El grup musical, nascut al municipi, hi col·labora a través dels seus concerts, fent-ne difusió i posant a la venda els pots de bombolla de la campanya.

Segons ha anunciat la formació, la col·laboració solidària amb Bufa la Bombolla tindrà continuïtat fins el 2019, ja que durant els pròxims concerts del seu disc Ballem el Món! se seguirà venent els pots de bombolles. “Ens encanta col·laborar i participar amb les bones causes”, han manifestat a través del seu perfil a les xarxes socials.

Fins el dia d’avui, la campanya Bufa la Bombolla ha venut 5.000 pots aproximadament i ja hi ha un “donatiu acumulat” d’uns 9.700 euros

Anuncis