En llibertat el detingut per retenir la parella

Segons fonts properes al cas, el jutge ha deixat en llibertat amb càrrecs l’individu que va retenir la seva parella en un apartament. L’home, però, no podrà acostar-se a la víctima a menys d’un quilòmetre, ja que s’ha dictat una ordre d’allunyament. El jutge acusa l’agressor d’un delicte de maltractament en l’àmbit familiar.

El passat dissabte, la policia va detenir l’home -d’uns 40 anys d’edat i veí de Malgrat de Mar- després de retenir durant gairebé 2 dies una noia -d’uns 20 anys- a l’apartament del Passeig Marítim on hi vivien. La víctima, que a més havia estat agredida per l’individu, va poder alertar de la seva situació a través d’una trucada per telèfon mòbil.

Durant la intervenció policial per rescatar-la va ser necessària l’actuació dels Bombers, que van haver d’esbotzar la porta per accedir al pis on la noia estava retinguda.

Anuncis