Es busca…

pexels-photo-242829

Nova trobada de motos antigues. En concret, la vuitena edició i al centre Palafolls. Serà dijous dia 1 de novembre a partir de les 9 h i la jornada comptarà amb una exposició, esmorzar, sorteig de regals i recorregut pels carrers del municipi.

Es busquen participants. Els qui hi vulguin assistir amb la seva motocicleta s’hauran d’inscriure prèviament. Ho podran fer el dia de la trobada en el lloc on es desenvoluparà l’activitat o a partir d’avui mateix a través de la següent adreça de correu electrònic: info@cafedepalafolls.com

A la darrera edició de la Trobada de Motos Antigues de Palafolls, els assistents, curiosos i aficionats en van poden veure una trentena, vingudes de localitats com Girona, Vidreres, Tordera, Palafolls i Malgrat de Mar.

cafè de palafolls 20feb2018