Els ocupes de l’immoble de Can Rierola podrien abandonar-lo

Aquest divendres, al voltant de les 11 h, agents dels Mossos d’Esquadra i Policia Local de Malgrat de Mar s’han personat davant l’edifici ocupat a l’aparcament de Can Rierola. L’actuació ha estat motivada pel tall en el subministrament que havien d’efectuar operaris de la companyia elèctrica a l’immoble. La policia hi ha fet acte de presència per tal d’evitar aldarulls amb els ocupants de la vivenda.
Finalment, però, el tall d’electricitat no s’ha materialitzat degut a la possibilitat de deixar sense subministrament a la resta de veïns de la zona. Davant aquesta situació, l’actuació s’ha posposat per més endavant, un cop s’hagin dut a terme els treballs corresponents que facilitin l’operació sense causar molèsties al veïnat.

Al llarg de l’operatiu, els ocupants de l’immoble haurien manifestat la seva intenció d’abandonar-lo. Unes intencions que han confirmat diverses fonts policials consultades. A més, el desplegament constant d’agents davant l’immoble durant els darrers caps de setmana, arran les queixes dels veïns pels últims aldarulls ocorreguts, també haurien contribuït a la decisió dels ocupes de deixar l’edifici.

Anuncis