Els ocupes abandonen

ocupes can rierola

Al llarg de la tarda d’aquest passat divendres, els ocupants de l’immoble ubicat a l’aparcament de Can Rierola l’han abandonat, sota l’estricta vigilància de la policia. L’abandonament de l’edifici s’ha produït just després de l’intent de tallar-los el subministrament per part de la companyia elèctrica, un fet que no s’ha produït per evitar causar molèsties als veïns de la zona.
Un cop l’immoble hagi quedat lliure, el nou propietari s’encarregarà d’impedir que s’hi pugui accedir de nou. En aquest sentit, es col·locarà una porta blindada a l’entrada o es tapiarà, tal i com s’ha fet en una altra casa ocupada molt pròxima, al carrer Sant Isidre.
Segons han explicat alguns dels ocupants, les pertinences i trastos les han traslladat provisionalment a un garatge cedit per un conegut. Pel que fa al seu nou domicili, han assegurat mantenir converses amb el propietari d’una vivenda per tal d’arribar a un acord econòmic i pagar-hi un lloguer mínim per poder-s’hi establir a viure amb altres companys.

Amb l’abandonament de l’edifici, ocupat des de fa uns 5 anys, el veïnat ha començat a respirar amb normalitat. Durant tot aquest temps, al voltant de l’immoble hi han girat infinitat de problemàtiques, bona part relacionades amb el tràfic de drogues i l’incivisme.