Els del 68 en fan 50

pexels-photo-383604

Enguany, la generació nascuda el 1968 celebra el seu 50è aniversari. A Malgrat de Mar s’estan ultimant els detalls de la festa que vol commemorar aquesta data. Per a tan senyalada ocasió s’ha organitzat un sopar que es farà el dia 17 de novembre. S’embolcallarà amb música en directe i un grapat de sorpreses per a tots els assistents.

Des del grup promotor de la festa s’ha fet una crida a totes les persones nascudes el 68 a participar-hi. Per fer-ho tan sols cal residir al municipi, inscriure’s prèviament i pagar el preu estipulat. Carme Mateu, una de les impulsores de l’esdeveniment, ha assenyalat que fins el moment ja s’hi han apuntat unes 80 persones, però se n’esperen moltes més. Aquelles que s’hi vulguin afegir encara hi són a temps, ja que s’ha ampliat el termini d’inscripció fins el dia 31 d’octubre.

Per a més informació: 619 51 51 69

Anuncis