Agredeixen la víctima d’un robatori

Segons han confirmat diverses fonts policials consultades, un veí ha enxampat in fraganti el lladre que intentava perpetrar un robatori a casa seva. Els fets han tingut lloc aquest passat dissabte dia 27 d’octubre, al voltant de les 21 h. En concret, en una casa ubicada en el Passatge Sant Pere de Malgrat de Mar. En ser descobert, el lladre hauria assestat un cop amb una barra de ferro al propietari de la vivenda, causant-li un fort trau al cap. Després, l’individu ha fugit abandonant l’home a la seva sort. La víctima de l’agressió ha hagut de rebre atenció mèdica i ha requerit diversos punts de sutura degut a la lesió.

L’intent de robatori podria estar relacionat amb altres de similars que han succeït al llarg de les darreres setmanes al voltant d’aquest punt del municipi. Tot apunta que podria tractar-se del mateix autor. Un home a qui la policia ja tindria clarament identificat però de qui no consta que hagi estat detingut a hores d’ara.

Actualment, el cas es troba en mans dels Mossos d’Esquadra, que són els qui treballen en la investigació dels fets.

spot

Anuncis