Rebenten l’aparador per entrar a robar

robatori av mediterrània La matinada d’aquest dilluns, entre les 3 i les 4 h, a algú se li ha acudit llençar una o vàries pedres contra el vidre de l’aparador d’un establiment de productes d’higiene i neteja, ubicat a l’avinguda Mediterrània. La intenció de l’autor no era una altra que la d’entrar-hi per endur-se els diners de les caixes enregistradores, però no ha estat possible ja que en el moment del robatori les caixes eren buides, segons ha assegurat una de les dependentes de la botiga.
Degut a la trencadissa, l’aparell d’alarma instal·lat a l’establiment s’ha activat. També ho ha fet el sistema de captació d’imatges, que ha permès fotografiar el moment de l’escena. Un fet que podria permetre identificar l’autor o autors del fet delictiu.
Fins el lloc del robatori s’hi ha desplaçat una unitat de l’equip d’investigació de la policia científica per tal d’esclarir alguns detalls dels fets.
A primera hora del matí, l’establiment ha reparat els danys soferts, sortosament només materials, i ha pogut continuar amb la seva activitat diària pràcticament amb total normalitat.