Places de pàrquing per als camins escolars

parquing estació

Continua el desplegament dels camins escolars a Malgrat de Mar. El projecte va arrencar de manera progressiva el mes de setembre, per tal de facilitar-ne la informació i aplicació als usuaris. Al llarg d’aquest temps, s’ha estudiat diverses qüestions relacionades amb l’objectiu de polir i millorar-ne alguns aspectes. En aquest sentit, s’ha detectat la necessitat d’habilitar mitja dotzena de places a l’aparcament de l’estació, habitualment ple a vessar i sense restricció horària. La mesura permetrà a algunes famílies estacionar-hi el vehicle durant uns minuts per acompanyar a peu la mainada fins l’escola Montserrat, ja que el carrer Escoles -on es troba ubicat el centre educatiu- es tanca poc abans de l’inici de l’horari escolar.