Comença la instal·lació de càmeres al centre

dispositiu accés

Aquest dilluns, s’han iniciat els treballs que permetran la instal·lació de càmeres de control d’accés al centre de Malgrat de Mar. En concret, les tasques s’estan realitzant a l’aparcament de la plaça Catalunya, a tocar amb el carrer Ramon Turró.
El nou sistema d’accés s’implanta amb l’objectiu de substituir el que ha estat vigent fins ara, les pilones activades a distància amb un comandament. Un mètode que, en part, ha quedat obsolet i amb el pas del temps s’ha mostrat poc efectiu per diverses causes.

Les càmeres de control d’accés estaran ubicades en els carrers Ramon Turró, Mallorca i Mar. N’hi haurà un total de quatre i llegiran les matrícules dels vehicles que hi circulin. En cas de no estar degudament autoritzats per accedir-hi se’ls sancionarà.

Pel que fa a la posada en marxa del nou dispositiu d’accés, no s’ha indicat una data en concret, ja que “abans de fer-ho s’haurà de provar la funcionalitat del sistema i, a més, s’ha previst dur a terme una campanya informativa entre el veïnat”, s’ha assenyalat des de la Policia Local.

spot

Anuncis