Una girola per facilitar la circulació

mobilitat

L’encreuament entre el Camí del Pla i les avingudes Mediterrània i Carme disposarà ben aviat d’una girola. La seva construcció ha començat aquest dilluns i sorgeix de la necessitat de facilitar la circulació en aquest punt, sovint conflictiu, del municipi.
Les tasques s’han iniciat pràcticament coincidint amb les obres d’obertura de l’avinguda Mediterrània, que un cop enllestides permetran la connexió amb el carrer Sant Elm.

Degut a les obres de construcció de la rotonda, la circulació del trànsit es veurà afectada. A més, es dona el cas que persones amb mobilitat reduïda s’han queixat pel fet que la disposició d’una de les tanques els perjudica el pas. En aquest aspecte, la rampa d’accés d’una de les voreres ha quedat barrada i els dificulta transitar-hi amb normalitat.

Anuncis