Enrenou per un vídeo sobre la recollida d’envasos

recollida residus

fotograma del vídeo

Al llarg de les darrers hores s’ha començat a viralitzar un vídeo relacionat amb la recollida de residus a Malgrat de Mar. Aparentment, les imatges mostren a treballadors de l’empresa encarregada del servei abocant i barrejant dins el camió els residus prèviament separats en diferents contenidors. Una acció explícitament prohibida per la normativa municipal i per la qual es preveu sanció econòmica.

A preguntes de elmalgratenc.cat sobre aquesta presumpta irregularitat, des del govern local s’han afanyat a desmentir-ho rotundament. El vídeo està gravat fa uns dies, durant el circuit de la recollida porta a porta d’envasos comercials. En aquest cas, un hotel. Segons s’ha detallat, en determinades ocasions els establiments no disposen de contenidors suficients per abocar-hi els residus que corresponen al dia i l’hora que es realitza el servei. Davant aquesta necessitat se’ls permet usar la resta de contenidors, sempre i quan s’indiqui clarament.

Des del consistori, algunes veus han volgut anar més enllà, etzibant un “aquest vídeo és un fake”, gravat amb la clara intenció de confondre l’espectador i difondre la idea que la recollida es fa malament. En aquest cas, però, no és així.

Anuncis