Un detingut per tràfic d’heroïna

Una operació conjunta entre agents dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Malgrat de Mar ha acabat amb un detingut per tràfic d’heroïna.
Segons la policia, a l’individu se l’ha interceptat aquest dimarts al voltant de les 9 h, mentre viatjava en el seu vehicle per l’avinguda Costa Brava. Durant l’escorcoll policial, els agents han comprovat com en l’interior del cotxe l’home hi transportava una quarantena de petites bosses, el contingut de les quals s’ha comprovat que es tractava d’heroïna. A més, la policia també hi ha trobat 350 euros en efectiu.

L’home –veí de Blanes, de 74 anys d’edat i amb antecedents per fets similars- ha estat detingut acusat de dos delictes: un contra la salut pública i un altre contra la seguretat del trànsit, ja que no disposava dels punts del carnet de conduir necessaris per poder circular en cotxe.

Es dona el cas, que fa poc més d’una setmana la policia va interceptar un altre vehicle on els seus ocupants hi transportaven heroïna. En aquella ocasió, però, la quantitat intervinguda pels agents va ser molt menor. En concret, 5 dosis.