El soroll del carrer Passada, al límit

c Passada El soroll que provoquen els vehicles quan circulen pel carrer Passada es troba al límit del recomanat. A més, en determinades ocasions, els decibels sobrepassen lleugerament el valor límit diari establert. En resum, així ho indica l’estudi sobre el grau de contaminació acústica que ha dut a terme la Diputació de Barcelona en aquest punt de Malgrat de Mar. Es tracta d’una de les vies més transitades del municipi i sobre la qual pesen un munt de queixes veïnals relacionades amb el soroll dels vehicles que han de suportar constantment les persones que hi viuen.

L’estudi es va realitzar el passat mes d’agost, després de reclamar-ho l’entitat veïnal Eix Passada-Girona. La mesura va consistir en col·locar un sonòmetre en el bacó d’una vivenda del carrer Passada. Durant una setmana, l’aparell va recollir dades sobre el nivell de pressió del so. Prèviament, l’acció ja s’havia desenvolupat al carrer Girona, on s’hi van obtenir resultats molts similars.

A priori, el govern local i l’entitat veïnal han de mantenir una trobada per tractar els detalls d’aquesta i altres qüestions. La reunió està prevista per al pròxim mes de desembre.