Nínxols oberts al cementeri

nínxol

Centenars d’ossos s’amunteguen embolicats en bosses de plàstic a l’interior dels nínxols comuns del cementeri municipal. En alguns casos, la làpida es troba oberta o mal segellada. Només cal donar-hi una ràpida ullada per adonar-se’n d’un fet poc agradable si hom respira una certa sensibilitat.
Aquesta i d’altres anomalies han provocat les queixes de moltes persones, bàsicament visitants assidus al cementiri. De fet, algun dels greuges detectats a les instal·lacions venen de lluny. En aquest sentit, l’octubre de 2015 familiars de difunts ja van denunciar el poc rigor mostrat en el moment que es van dur a terme les obres de reforma del cementiri.

Des del govern local, s’ha manifestat la intenció de posar-hi fil a l’agulla. Segons s’ha assegurat, en breu es requerirà a l’empresa encarregada del manteniment del cementiri que actuï de manera immediata per tal d’arranjar diverses problemàtiques localitzades.