Estudien denunciar la constructora del camp d’esports

canaló camp de futbol

El camp municipal d’esports de Malgrat de Mar presenta greus deficiències, des del seu disseny original fins al material emprat per a la seva construcció, tal i com han indicat diverses fonts consultades relacionades amb l’àmbit esportiu. La denúncia sobre el mal estat de les instal·lacions no és nova, sinó que arrenca pràcticament des dels seus inicis. Una situació que s’ha tornat a posar en evidència arran la queixa manifestada des del CD Malgrat, aquest divendres al matí. El club esportiu -usuari habitual de les instal·lacions- ha fet arribar a elmalgratenc.cat un vídeo que mostra com l’aigua es filtra a través de la pared fins arribar al magatzem de material, ubicat a la sotagrada del camp. Una filtració d’aigua que es produeix bàsicament quan plou amb intensitat. El mal estat del canaló del sostre de la grada en seria la causa principal, ja que amb el pas del temps s’ha anat deteriorant degut a l’oxidació produïda per la manca de desnivell. Un fet que provoca que l’aigua hi quedi estancada, no circuli i el canaló s’acabi foradant.

Des del consistori s’ha reconegut la situació. El regidor d’Esports ha assegurat que s’està treballant des de fa temps per tal de resoldre aquesta i d’altres incidències detectades en les instal·lacions. Miquel Ruiz ha anat més enllà assenyalant que s’està estudiant la possibilitat de demanar responsabilitats a l’empresa encarregada de la construcció del camp d’esports.

El setembre de 2016 es van millorar alguns aspectes de les instal·lacions. Entre ells, es va habilitar la sota grada com a magatzem per al material esportiu, ja que fins el moment es guardava a la sala de màquines de manteniment dels serveis del camp. Els treballs d’adequació van costar uns 28.000 euros.

El camp municipal d’esports de Malgrat de Mar es va inaugurar el mes de febrer de l’any 2010 a bombo i platerets, durant el mandat governat per PSC i PP. El projecte va costar més de 3 milions d’euros, finançats pel fons estatal d’inversió local del govern espanyol. La seva construcció es va presentar com una acció necessària “per la funció social i perquè són la plasmació de la política”.