Parir i néixer amb respecte

Vetllar pel respecte de la pròpia voluntat en el moment del part. Aquest és un dels eixos vertebradors de la temàtica que tractarà el taller adreçat a dones embarassades, els seus acompanyants i persones interessades en la matèria. Es tracta de facilitar les eines necessàries per què tant el part com el naixement siguin respectats.

El taller tindrà lloc aquest dijous dia 22 de novembre a les 18 h. Serà al local de La Troca, al carrer Indústria 69 de Malgrat de Mar. Les seves ponents oferiran a les persones assistents l’orientació jurídica “per conèixer i defensar els vostres drets i els del vostre nadó”.

“Parir i néixer amb respecte” forma part del cicle de jornades dedicades als “actes de voluntat” que ofereix La Troca. Per assistir-hi cal inscripció prèvia.

Més informació aquí

parir i néixer