La pista polivalent, al desembre

pista polivalent Malgrat de Mar ja ho té pràcticament tot a punt per iniciar les obres de construcció d’una pista polivalent al municipi. L’espai estarà ubicat en uns terrenys al costat del camp d’esports, les obres començaran el pròxim mes desembre, duraran 3 mesos i tenen un cost de més de 700.000 euros. Durant la seva construcció s’habilitarà una zona d’aparcament per a vehicles. Segons el càlcul que s’ha fet des del consistori, de cara el mes de març l’espai ja podria estar en funcionament.

El nou espai respon a una antiga demanda de diverses entitats culturals i esportives, ja que no compten amb suficients instal·lacions on desenvolupar les seves activitats. A més, els 2 pavellons de què disposa Malgrat de Mar amb els anys s’han mostrat insuficients i en alguns aspectes obsolets. La pista polivalent també servirà per traslladar i donar aixopluc, en cas d’amenaça de pluja, aquells actes que s’organitzen a l’aire lliure.

Els diners per pagar el projecte de la pista polivalent han sortit de la Diputació de Barcelona. En concret, d’una subvenció que inicialment s’havia destinat a la compra de la finca de Can Palomo, actualment en mans d’un privat amb qui el govern negocia per quedar-se i catalogar la masia catalana que hi ha en aquests terrenys.