Em vull divorciar…

La manca d’informació representa, sovint, una de les principals causes dels conflictes que giren a l’entorn del divorci. El procés obre abans i després un munt d’interrogants relacionats amb qüestions com la separació, la custòdia dels fills, la pensió dels aliments i les despeses extraordinàries, entre d’altres.

El taller Família, trencament, infància vol esdevenir una eina per a totes aquelles persones “no expertes en Dret que per qualsevol motiu conviuen amb situacions de divorci: persones que preveuen separar­ se, que ja ho estan o que per raó de la seva professió treballen amb persones que s’estan divorciant o ja estan divorciades”.

La jornada informativa tindrà lloc aquest dijous dia 29 de novembre a les 18 h. Serà a l’espai de La Troca, al carrer Indústria 69 de Malgrat de Mar. Cal inscripció prèvia.

Més informació aquí

baner La Troca 20062018

Anuncis