Les obres del passeig, amb retard

passeig malgrat A pocs dies per finalitzar el mes de novembre, les obres de remodelació del Passeig Marítim no han començat. Precisament, des del govern local es va fixar aquesta data com a tret de sortida per a la reforma de la zona turística. L’inici, doncs, acumula retard.
Però per posar en marxa de manera definitiva les obres, encara s’han de complir alguns tràmits. En aquest sentit, el plenari municipal ha d’aprovar-ne la seva l’adjudicació -un ple per al qual encara no hi ha data-. A partir d’aquí, s’iniciaria el període d’exposició pública per presentar-hi al·legacions, que és de 15 dies.

Des del govern local s’ha reconegut la demora. Un fet que s’ha atribuït a la “falta d’un informe i el permís d’Adif”, l’empresa espanyola d’infraestructures ferroviàries amb qui s’havia assegurat haver arribat a un acord per tirar endavant sense entrebancs les millores al passeig.

El retard en en l’inici de les obres de remodelació del Passeig Marítim està provocant desconfiança entre alguns propietaris de negocis i veïns de la zona, ja que temen que aquestes els enxampi en plena temporada turística.