Preacord per comprar la Boehringer

Malgrat Pharma Chemicals, la planta que la Boehringer Ingelheim té al municipi, podria passar en breu a mans d’una companyia química japonesa. Tot i que al llarg de les darreres hores s’ha parlat de “compra definitiva”, la realitat és una altra ja que encara queden pendents algunes qüestions per resoldre.

Segons un comunicat intern que la farmacèutica ha fet arribar a les seves treballadores i treballadors -i al qual ha tingut accés aquest mitjà-, la “transacció no està completada”. Actualment, diu el document, l’operació entre ambdues companyies es troba a l’espera de ser aprovada per antifrau a Alemanya. En cas de superar el tràmit, Boehringer assegura que la compra-venda es podria fer efectiva entre els mesos de gener i març de 2019.

Tant la direcció de Boehringer com part dels treballadors de la planta amb qui ha pogut parlar elmalgratenc.cat s’han mostrat satisfets per l’anunci. Tot i això, es mantenen expectants pel resultat de les negociacions, que encara no és definitiu.

col·labora

elmalgratenc.cat és una plataforma de comunicació independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitzem diàriament.

€5,00

Anuncis