Més de 300 conductors borratxos o drogats

control policia

foto cedida (arxiu)

Segons dades facilitades per la Policia Local de Malgrat de Mar, el cos ha realitzat en el decurs del darrer període uns 10.000 serveis. En destaquen, les més de 7.500 denúncies per infraccions de trànsit trameses. D’aquestes, més 300 han estat per alcoholèmies o drogotests que han donat resultats positius. És a dir, els conductors dels vehicles anaven borratxos o drogats mentre conduïen.

Altres denúncies efectuades per la policia estan relacionades amb l’excés de velocitat. En aquest aspecte, se n’han posat unes 700.

Des de la Policia Local de Malgrat de Mar també s’ha assenyalat la importància dels aproximadament 1.200 serveis assistencials que han ofert els agents del cos a aquelles persones que han requerit ajuda.

Bons resultats

A Malgrat de Mar, s’han reduït els delictes. Les dades indiquen que al llarg dels darrers 11 anys ho han fet en un 32%. Pel que fa als accidents, el percentatge és encara més significatiu, en un 75%. Des de la policia s’ha parlat de “planificació, coneixement, constància i de la correcta aplicació pràctica de tot allò que es pensa i projecta” per assolir aquests resultats. També s’ha subratllat el recolzament polític rebut fins ara, “que veu en la nostra feina un valor essencial en la convivència del municipi”.

col·labora

Si has arribat fins aquí és fruit de la feina del grup de persones que conformen elmalgratenc.cat i que fan possible els seus continguts. Som una plataforma independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitza diàriament elmalgratenc.cat

€5,00