El mercat de la sort

grossa estanc

Sens dubte, el Mercat de Sant Nicolau és una de les activitats amb més tradició a Malgrat de Mar. Fa 36 anys que se celebra. La plaça de l’Església i els carrers que l’envolten s’omplen de parades dedicades a la venda de tot tipus de productes, bona part dels quals estan especialment dedicats a les festes nadalenques.
El Mercat de Sant Nicolau se celebrarà aquest dijous dia 6 de desembre, a partir de les 9 h. Tindrà lloc a la plaça de l’Església i els carrers que envolten el barri antic.

Enguany, l’activitat inclourà una vegada més la parada que hi plantarà l’estanc de la plaça de La Barretina -plaça Josep Anselm Clavé, 7. Amb aquesta iniciativa, el seu responsable vol repetir l’experiència d’edicions anteriors oferint als compradors loteria relacionada amb la Grossa de Cap d’Any. Un fet que els permetrà entrar en un sorteig de “números curiosos” com el 08380, 01714 i el 11017. El codi postal del municipi, l’any de la Diada Nacional i la data de la celebració del referèndum respectivament.

El sorteig es durà a terme en acabar la jornada.

Grossa nov2018.1

plaça Josep Anselm Clavé, 7 – Malgrat de Mar

Anuncis