Remodelació a mitges per voluntat veïnal

c Llibertat des2018

col·labora

Si has arribat fins aquí és fruit de la feina del grup de persones que conformen elmalgratenc.cat i que fan possible els seus continguts. Som una plataforma independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitza diàriament elmalgratenc.cat

€5,00

El carrer Llibertat de Malgrat de Mar presenta des de fa uns dies un nou aspecte. De fet, es tracta d’un rentat de cara a mitges, on ha prevalgut la renovació de la xarxa d’aigües i l’asfaltat, ja que el projecte de remodelació previst inicialment es va aturar l’any 2012 per voluntat de les veïnes i veïns de la zona. Bona part dels propietaris d’habitatges es van negar a assumir el cost econòmic de l’obra que els pertocava, en aquell moment un 75% del total.

A mitjans del 2017, el nou govern al consistori va proposar als afectats diversos canvis en el projecte. D’entre els quals el cost, que va passar de més d’un milió d’euros a uns 600 mil -més d’un 35% menys. El veïnat va portar novament a consulta popular la proposta. Finalment, per majoria es va decidir no pagar les contribucions especials que haurien permès la remodelació integral dels carrer Llibertat, Sant Elm i un tram del Carme.