Una festa amb menys públic

mercat st nicolau

el mercat de Sant Nicolau

Aquest diumenge, Malgrat de Mar ha tancat la festa major d’hivern, dedicada al patró Sant Nicolau. El programa ha inclòs activitats per a petits i grans com concerts, balls, correfocs, concursos, espectacles infantils, cinema… Totes han estat ben rebudes pels qui hi han assistit i s’ha destacat la qualitat de moltes d’elles.

L’assistència de públic en bona part dels actes ha estat menor que en darreres edicions, segons s’ha reconegut des de diferents sectors consultats. El regidor de Cultura ho ha atribuït al fet que es tracta d’una festa amb un pont llarg pel mig, abans de Nadal, i “la gent marxa”. Un fenomen que es repeteix progressivament i motiu pel qual Paco Márquez considera que “potser s’hauria de replantejar” el calendari de la festa, que no es pot comparar amb la d’estiu.

Pel que fa a d’altres aspectes, en aquest cas els més positius, Paco Márquez ha subratllat que “tots els dies hi ha hagut activitats molt interessants”, recalcant el paper que han jugat les entitats locals per poder tirar endavant la festa. “Les associacions són les que dinamitzen el poble durant tot l’any”, ha especificat.

Sense programa

Diversos sectors del municipi s’han quedat sense el programa de mà que es reparteix a les cases. La problemàtica es repeteix i novament ha creat malestar entre veïnes i veïns, tot i que el programa s’ha pogut consultar i obtenir a través de diferents canals. El regidor de Cultura ha tornat a responsabilitzar l’empresa encarregada del repartiment. Paco Márquez ha assegurat que se li demanaran les explicacions pertinents.

Anuncis