L’última voluntat

pexels-photo-1447235

La darrera voluntat. El nostre últim desig. Aquest és l’eix vertebrador de la pròxima xerrada a La Troca. La jornada servirà per resoldre aquelles qüestions relacionades amb “la pròpia mort i a la disposició dels nostres béns i voluntat després de la defunció” com, per exemple, el testament i testament vital.
La relació que s’ha de mantenir tant amb l’administració com el personal sanitari i els tràmits administratius que les persones del nostre entorn més proper han de seguir seran altres temes a tractar durant la xerrada.

Al llarg de la jornada s’oferirà a les assistents orientació jurídica entenedora, així com consells pràctics amb la finalitat d’aprendre a “encarar situacions vitals amb major seguretat i tranquil·litat”.

Per a participar-hi, cal inscripció prèvia a latroca.info

Testaments i voluntats anticipades
Dijous 13 de desembre. 18 h
La Troca
Indústria, 69
Malgrat de Mar

baner La Troca 13062018.2