Quatre regals il·luminen la Mediterrània

llums av mediterrània

Quatre enormes paquets de regal lluminosos, amb llaç inclòs, donen vida a la rotonda ovalada de l’avinguda Mediterrània. Es tracta de llums de Nadal instal·lats amb motiu d’aquesta festivitat. Els elements ornamentals s’hi han col·locat aquest dimarts i substitueixen l’arbre que hi havia anteriorment, ja que estava deteriorat i s’ha optat per canviar-lo, segons ha assenyalat des del consistori.

Aquest elements decoratius, juntament amb l’enramat del carrer Sant Esteve, formen part de la proposta de millora de l’empresa encarregada de la instal·lació dels llums de Nadal a tot el municipi.

col·labora

Si has arribat fins aquí és fruit de la feina del grup de persones que conformen elmalgratenc.cat i que fan possible els seus continguts. Som una plataforma independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitza diàriament elmalgratenc.cat

€5,00

Anuncis