227 donacions de sang al Fonlladosa

campanya Fonlladosa

Les escoles Fonlladosa de Malgrat de Mar ho han tornat a fer. Aquesta vegada, superant amb escreix les donacions aconseguides l’any passat, que van ser 180.

Aquest dimarts dia 11 de desembre, les instal·lacions del centre educatiu han servit per acollir una nova campanya de donació de sang, on un total de 227 persones han aportat el seu gra de sorra a la iniciativa endegada pels alumnes de 3r d’ESO.

Des del centre s’ha agraït la col·laboració de tots els qui han participat. “Una vegada més es demostra que la població de Malgrat de Mar és solidària”, s’ha emfatitzat.

col·labora

Si has arribat fins aquí és fruit de la feina del grup de persones que conformen elmalgratenc.cat i que fan possible els seus continguts. Som una plataforma independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitza diàriament elmalgratenc.cat

€5,00

Anuncis