Reclamen un tram per a vianants

carrer Passada Malgrat de Mar

Veïnes i veïns dels carrers Passada i Girona han traslladat al govern local la necessitat de convertir en zona de vianants el tram comprès entre el Camí Nou i el carrer Ollers. Segons els demandants, l’actuació ajudaria a apaivagar part dels problemes de trànsit que pateixen a la zona. La mesura obligaria a canviar el sentit de circulació en alguns punts, així com a obrir el carrer del Carme.

La proposta s’ha posat damunt la taula en el decurs de la darrera reunió mantinguda entre l’associació veïnal Eix Passada-Girona i el govern municipal. Al llarg de la trobada s’han tractat altres qüestions com, per exemple, les inundacions que es produeixen al carrer Girona quan plou amb intensitat i l’habilitació de zones d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

Segons la portaveu de l’entitat de veïns, el govern ha reconegut novament les problemàtiques que envolten la zona i s’ha compromès amb el veïnat a resoldre algunes de les qüestions que s’han proposat. Núria Girons ha remarcat la seva satisfacció per l’entesa amb els membres del consistori i la voluntat expressada. Tot i això, no ha estalviat les crítiques. “Entenem que hi ha altres prioritats, però fa molts anys que lluitem. Per tant, demanem solucions fermes, no en tenim prou”, ha dit.

Anuncis