Arxiven la denúncia contra l’alcaldessa

Carme Ponsa jutjats

Ponsa, a la sortida dels jutjats (imatge cedida)

A finals del mes de setembre de 2017, el magistrat del jutjat de Mataró-Arenys va citar l’alcaldessa de Malgrat de Mar per un presumpte delicte de desobediència, una acusació relacionada amb el presumpte suport i “participació activa en l’organització” del referèndum sobre la independència de Catalunya celebrat el dia 1 d’octubre de 2017. En el moment de la compareixença, Carme Ponsa es va acollir al seu dret a no declarar.

Aquest divendres s’ha conegut la decisió del fiscal que porta el cas d’arxivar les “diligències d’investigació” que s’havien obert contra l’alcaldessa. Carme Ponsa ha manifestat la seva satisfacció, subratllant que la denúncia pel mateix fet contra altres alcaldesses i alcaldes catalans també ha estat arxivada.