Control de drogues i alcohol

police lights 1.1jpg Coincidint amb un cap de setmana on són freqüents les sortides dels sopars d’empresa, la Policia Local ha desplegat diversos dispositius dedicats a controlar l’estat dels conductors. Pel que fa a la nit-matinada d’aquest divendres, s’han ubicat dos controls d’alcoholèmia i drogues. Un a l’avinguda Costa Brava i un altre en el polígon industrial de Can Patalina.

El dispositiu policial ha finalitzat amb un total de 189 proves fetes, 3 de les quals han donat positiu per drogues i una quinzena en alcohol. També s’ha identificat dos persones que circulaven amb el permís de conduir caducat. Al llarg de la nit, una desena de cotxes han quedat immobilitzats.

Aquesta nit de dissabte, la policia ha previst posar en marxa un dispositiu similar en altres punts de Malgrat de Mar.

col·labora

Si has arribat fins aquí és fruit de la feina del grup de persones que conformen elmalgratenc.cat i que fan possible els seus continguts. Som una plataforma independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitza diàriament elmalgratenc.cat

€5,00

Anuncis