Joguines i teatre contra el càncer

vedruna joguines

L’arribada de l’època nadalenca propicia que moltes famílies es vulguin desempallegar d’aquelles joguines amb les que la mainada ja no juga, però que encara se’ls pot donar un últim ús. Aquesta circumstància ha motivat l’AMPA de l’escola Vedruna de Malgrat de Mar a organitzar per primera vegada una parada dedicada a la venda de tot tipus de jocs infantils, que s’havien recollit prèviament entre les mares i pares. Les joguines s’han venut a uns preus simbòlics, entre 1 i 2 euros, i els diners obtinguts es destinaran a la investigació de la lluita contra el càncer.
La iniciativa s’ha desenvolupat aquest divendres a la tarda a la rambla del Camí del Pla, a tocar de les instal·lacions que el centre educatiu té en aquest punt del municipi. De joguines se n’han venut un munt. En finalitzar la jornada solidària s’havien recaptat més de 300 euros.

El professorat puja a l’escenari

El Centre Cultural acull aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, l’obra de teatre “El conte de Nadal”. Es tracta d’una adaptació del conte original de l’escriptor anglès Charles Dickens i que interpretaran professores i professors de l’escola Vedruna. La funció s’organitza per cinquena vegada consecutiva i la recaptació del preu de les entrades també es destinarà a la investigació contra el càncer.

col·labora

Si has arribat fins aquí és fruit de la feina del grup de persones que conformen elmalgratenc.cat i que fan possible els seus continguts. Som una plataforma independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitza diàriament elmalgratenc.cat

€5,00