Creen passos de vianants més segurs

pas vianants c Girona

Aquest dilluns al matí, han començat els treballs per habilitar un nou pas de vianants al carrer Girona. En concret, l’obra es realitza davant l’antic bar La Font. La mesura també inclou l’adaptació per a persones amb mobilitat reduïda dels trams de vorera afectats a ambdós costats del carrer.
L’habilitació d’aquest nou pas permetrà eliminar el que es troba ubicat uns metres més avall, davant el carrer Sant Isidre. La mesura dona resposta a una demanda del veïnat, que des de fa temps reclamava aquest canvi, al·legant-hi motius de seguretat.

La presidenta de l’entitat veïnal Eix Passada-Girona ha manifestat la seva satisfacció per l’actuació. Núria Girons ha subratllat que és un pas més davant la llista de demandes per millorar la mobilitat expressades per l’associació en reiterades ocasions.

De fet, aquest no és l’únic canvi en matèria de seguretat relacionat amb els passos per a vianants que s’està realitzant al municipi. En punts com el carrer Joan Maragall i l’avinguda Tarragona també s’ha dut a terme accions similars, totes elles previstes en el nou pla de mobilitat.

 

Anuncis