Denuncien l’intent de criminalitzar el CDR

Amb motiu de l’ampliació de la causa penal oberta contra dos joves activistes malgratencs, el Comitè de Defensa per la República de Malgrat de Mar denuncia l’interès especial en fer un paral·lelisme absolut entre els CDR, la violència i organitzacions delictives per part de l’estat espanyol, usant la Unitat de radicalisme a les xarxes dels Mossos d’Esquadra com a eina de repressió.

A través d’un comunicat, el comitè local assenyala l’intent de criminalitzar el moviment amb la creació d’un relat esbiaixat, allunyat de la realitat i basat en falsedats.

Finalment, des del CDR subratllen ser “conscients que ens estant imputant, empresonant, exiliant i pegant, però no cessarem en la construcció d’un país socialment lliure, perquè la veritat està de la nostra part”.

Anuncis