“Senyalitzaran” edificis catalogats

façana escola Montserrat

l’escola Montserrat és un dels edificis on hi lluirà un panell informatiu

A proposta del grup de persones que han format part del procés de participació ciutadana -endegat recentment-, diversos edificis del municipi catalogats béns d’interès patrimonial se senyalitzaran amb uns panells informatius, que contindran detalls relacionats amb la seva història.
Es tracta d’un total de 13 espais emblemàtics a Malgrat de Mar, bona part dels quals són equipaments d’ús o propietat municipal com l’ajuntament, Ca l’Arnau, la biblioteca La Cooperativa, la Torre de Can Sala, la Capella de l’Antic Hospital, les Cases dels Mestres, l’escola pública Montserrat i el cementiri. La iniciativa també inclou elements com La Pilona, les Peixateries Velles, el parc de Can Campassol i la torre de guaita del parc del castell. L’església parroquial de Sant Nicolau és un altre dels immobles que disposarà ben aviat del seu panell informatiu.

El projecte té un cost de poc més de 13.000 euros i inclou el disseny dels panells, així com la seva maquetació, subministrament i col·locació.

Segons el regidor de Participació Ciutadana, aquesta és la primera fase d’una proposta global. Se n’ha previst una segona per més endavant, on “possiblement hi pugui haver alguns edificis privats”, ha clarificat Ramir Roger.