Primer pas per a remodelar la plaça Fèlix Cardona

plaça cardona

Els pressupostos municipals per al 2019 inclouran una partida econòmica destinada a la remodelació de la plaça Fèlix Cardona, ubicada al barri Malgrat Nord.
Tal i com es va anunciar aproximadament ara fa un any, la intenció és convertir l’espai en un dels principals eixos vertebradors del veïnat. Amb la reforma de la plaça es preveu eliminar el “declivi i risc d’estigmatització” de la zona. Una qüestió sorgida després de l’anàlisi de transformació del barri efectuat per tècnics de la Diputació de Barcelona.

La remodelació de la plaça Fèlix Cardona, però, no serà de caràcter immediat, ja que abans haurà de seguir fil par randa un procés de participació ciutadana, on les veïnes i veïns tindran l’oportunitat d’aportar al projecte les seves idees i suggeriments.