Més de 3 milions en inversions per al 2019

plaça Pere III

imatge de la plaça Pere III, al barri de Can Mercader

Aquest dijous al vespre, el plenari de Malgrat de Mar ha debatut i aprovat els pressupostos municipals de cara al 2019. D’un total de 20,4 milions d’euros, en destaca l’apartat d’inversions, que puja a uns 3,5 milions. Entre les partides més importants, la primera fase de les obres de reforma del Passeig Marítim i la remodelació de les places Fèlix Cardona i Pere III. Tanmateix, el monument dedicat als brigadistes internacionals que van perdre la vida durant l’enfonsament del vaixell Ciutat de Barcelona també se n’ha vist beneficiat.

Enguany, els pressupostos presentats pel govern local fan una incidència especial als serveis que es presten a les persones, ja que s’ha volgut prioritzar l’atenció que se’ls dona augmentant les partides econòmiques a les diferents àrees encarregades.

El capítol econòmic dedicat a la despesa de les treballadores i treballadors també ha augmentat. En aquest sentit, cal recordar el recent acord establert amb el personal del consistori on es milloren les seves condicions laborals.

Els pressupostos que el govern ha posat damunt la taula no han agradat a l’oposició. El principal partit considera que els diners destinats a les obres de la zona turística “hipotequen” tant aquest mandat com el que en sorgeixi de les eleccions municipals previstes per al mes de maig de 2019.